• October 28, 2016

   Pictorul român Aidan Andon va reprezenta România la Expoziția Flux de la Londra

   0

   • 1412 Views
   • /
   • 0 Comments
   • /
   • in MirrorsPR
   • /
   • by Ana-Maria Popa

   Expoziția Flux de la Londra va reuni 140 de artiști moderni, plastici și muzicieni. Între 2 și 6 noiembrie, capitala Marii Britanii va deveni orașul gazdă al evenimentului care se anunță a fi o experiență unică de artă neconvențională, unde România va fi reprezentată de pictorul independent Aidan Andon.

   Pictorul Aidan Andon este recunoscut în România pentru colecția de portrete realizate actorilor români Maia Morgenstern, Radu Beligan, Tamara Buciuceanu-Botez și alții. Printre personalitățile internaționale pe care le-a portretizat în tablourile sale se numără Robbie Williams, Armand Assante, Mike Tyson. În luna noiembrie, tablourile lui Aidan Andon vor fi expuse la Londra, în cadrul Expoziției Flux. Stilul său inconfundabil este caracterizat de pictura în ulei pe pânză în nuanțe monocrome și de reproducerea cu fidelitate a detaliilor.

   “Londra este un oraș impresionant pentru orice artist, prin muzeele numeroase în care sunt găzduite sute de lucrări celebre, inovatoare și spectaculoase. Mă simt foarte onorat să expun în această capitală, să duc arta mea în Europa și să demonstrez că munca susținută te ajută să îți îndeplinești visul. Cred cu tărie că arta ne apropie și cu ajutorul ei vorbim aceeași limbă, indiferent de naționalitate sau obiceiuri. Sper ca într-o zi, tablourile mele să inspire mai departe noi artiști”, a declarat pictorul român Aidan Andon.

   Expoziția Flux se va desfășura la Old Truman Brewery și în cadrul acesteia vor putea fi admirate și achiziționate tablourile lui Aidan Andon, ce surprind atât esența simbolurilor britanice prin portrete cu chipurile lui Elton John, Amy Winehouse sau Mick Jagger, artiști muzicali celebri pentru Marea Britanie, cât și reproducerea fină a detaliilor prin tablourile care înfățișează animale sau activități.

   “Flux nu este un eveniment obișnuit, nu este doar un târg sau doar o expoziție de artă. Flux este o experiență unică ce aduce laolaltă atât artiștii, cât și iubitorii și consumatorii de artă. Contribuția fiecărui artist în cadrul evenimentului este atent gândită, astfel încât munca lor să facă parte din întregul nostru. Acordăm tot sprijinul artei contemporane, iar acest lucru ne-a permis să devenim cât mai creativi, să punem reflectoarele pe fiecare artist în parte pentru ca aceștia să beneficieze de atenția și aprecierea cuvenite”, a declarat Lisa Grey, fondatoarea Expoziției Flux.

   #####

   aidan-andon-artist-mirrors-pr

    

   Despre Aidan Andon

   Pictorul român independent Aidan Andon este artistul umbrelor și al luminii, recunoscut pentru tehnica sa de a realiza tablouri în alb și negru, în ulei pe pânză. Cu o atenție sporită la detalii, Aidan Andon preferă să realizeze portrete deoarece numai astfel poate să surprindă chipul uman în cele mai fine detalii.

   Aidan Andon realizează tablouri atât la comandă, cât și în semn de apreciere. Una din colecțiile cele mai populare ale sale reunește portretele marilor actori români precum Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, Radu Beligan, Tamara Buciuceanu-Botez, Toma Caragiu și mulți alții. Iar printre personalitățile pictate de Aidan Andon se regăsesc și vedete din afară, ca Robbie Williams, Kristanna Loken, Armand Assante, Bai Ling, Remy Bonjasky sau Costas Mandylor. Toate colecțiile și picturile pot fi urmărite și apreciate pe pagina de Facebook a lui Aidan Andon.

   LEAVE A REPLY

   * indicates a required field
   You may use this HTML tags and attributes:
   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>